• СПИСАНИЕ STANDART – БРОЙ 14 ЗА ЧАЯ И КАФЕТО

Брой 14 на списание Стандарт обхваща разнообразни теми, които целят да прекарат мост между баристите и професионалистите в кафе индустрията, кафе маниаците и обикновените любители на кафето и онези, които просто обичат да прекарват част от времето си в някое кафене.

В нашата рубрика „Кафе“ Ви поднасяме малко горещ, свеж, ароматен… чай! В нашата поредица за приликите и разликите между кафето и чая, ние се отправяме към далечни места, където чаят започва своето пътуване към всички точки на света. След това се обръщаме към кафето с пътуване към Танзания, където отглеждат кафе, експериментираме с мляко, благодарение на Barista Hustle и завършваме рубриката със статия за нов алтернативен инструмент за ценообразуване, който би могъл да окаже огромно влияние върху устойчиво развиваща се цена на зеленото кафе.

Нашата рубрика „Хора“ съдържа много авторски статии, сред които интервю с шампиона от World Brewers Cup Еми Фукахори, статия за това как да обвържем работата си със пристрастеността към кафето от Джен Чен, разказ от Бразилия за кошмарния ден на професионален дегустатор на кафе, който изгубва обонянието и вкуса си и др.

В нашата рубрика „Свят“ Ви предлагаме интервю с маркетинговия гуруто и кафе маниакр Брайън Гафни. Включили сме и статия за това колко е важно брендирането в специалното кафе и как Вие да изберете най-подходящия бранд за своето. След това се отправяме към Москва за да проследим странната история на кафето в руската столица и завършваме списанието със статия за кафени коктейли, на които да се наслаждавате през нощта.

Напишете отзив

Please login or register to review

СПИСАНИЕ STANDART – БРОЙ 14 ЗА ЧАЯ И КАФЕТО

  • Код на продукта: 02008
  • Наличност: В наличност
  • 25,00 лв.


Етикети: standart, списание, стандарт, новини